Известие

Collapse
No announcement yet.

след ремонт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• след ремонт

След като ми сменига днес двата носача и един тампон .. на цена от 260 лв с труда ... се оказа, че когато волана ми е в хоризонтална позиция, колата завива леко на ляво. Техника твърди, че не е пипал нищо по кормилната уредба, а само е заменил носачите и тампона.

Разхлабихме волана от гайката и го нагласихме, когато е хоризонтален да си върви направо.

Въпросът ми е трябва ли да ходя за регулиране на предница или не ? Като карам колата няма дърпане в някаква посока, върви добре, но ми е необходим съвет.
    Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

задължително на реглаж, проблема не е в майстора

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
      задължително на реглаж, проблема не е в майстора
      sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
      Ex...
      Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Значи това очудване на техника ми го прави малко аматиор Чак да ми развие волана и да го нагласи в нова позиция, за да е хоризонтално, за да върви колата без да се отклонява от права траектория

иначе за смяна на 2 носача 70 лв горе долу нормално ми се струва, но вие ще кажете

определено след смяна на носачите се обират вс. вибрации .. не прихлопва никъде, а напоследак си го обяснявах, че Италианските возели по твърдо, дори един пипмян майстор ми спомена това аз си взех колата на 89к и сигурно беше с оригиналните носачи, макар поддържана
        Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
          Значи това очудване на техника ми го прави малко аматиор Чак да ми развие волана и да го нагласи в нова позиция, за да е хоризонтално, за да върви колата без да се отклонява от права траектория

иначе за смяна на 2 носача 70 лв горе долу нормално ми се струва, но вие ще кажете

определено след смяна на носачите се обират вс. вибрации .. не прихлопва никъде, а напоследак си го обяснявах, че Италианските возели по твърдо, дори един пипмян майстор ми спомена това аз си взех колата на 89к и сигурно беше с оригиналните носачи, макар поддържана
          колега, дай повече инфо за носачите и на каква цена си ги взел.

sigpic
          Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
          http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Working...
          X